Cele peste 100 de titluri editate si 50.000 carti tiparite in anul precedent confirma faptul ca suntem partenerul ideal pentru a scoate la lumina manuscrisul dumneavoastra.

Fie ca doriti 50 de exemplare, fie 1000, noi putem edita si tiparii cartea pe care sunteti nerabdator sa o vedeti asezata in rafturile librariilor.

Pasii ce trebuie urmati pentru editare carte si tiparire carte ( edituri carti ):

1. Ne trimiteti pe e-mail titlul, subtitlul cartii si numele autorilor pentru a putea face cererea de emitere cod CIP de la Bilblioteca Nationala.

2. Avem nevoie de la dumneavoastra de formatul cartii (A5, A4, B5 sau orice alt format), numarul aproximativ de pagini (ex. 140-150 pag.,), tiparul la interior (alb/negru, color), tirajul (100, 500, 1000, exemplare).  In urma acestora noi va facem o oferta de pret iar in cazul in care sunteti de acord vom incepe demersurile pentru tiparirea cartii.

3. Executam in sistem tipar digital un singur exemplar al cartii sau luam in considerare fisierele .pdf ale lucrarii pe care dumneavoastra veti da Bunul de Tipar.

4. Incepem tiparirea efectiva a cartilor.

Timp de executie intre 5 si 14 zile lucratoare de la data primirii codului CIP si a BT (pentru codul CIP intre 5 si 14 zile).

Cantitate minima: 50 de exemplare

Fisiere acceptate: .doc (word), .cdr (corel draw), .pdf (adobe), .ai (adobe illustrator).

Editura RBA Media asigura gratuit numar ISBN.

Pentru orice intrebare sau nelamurire despre editura RBA Media va rugam sa ne contactati.