Afisele au ajuns sa fie o forma de arta urbana. Daca afisele sunt bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie sau un produs. Afisele bine realizate pot atrage atât noi clienti, dar te si pot detasa de concurenta. Avantajul tiparului digital se resimte si în cazul afiselor. Datorita echipamentelor de imprimat performante, putem produce afise de calitate, în culori puternice, vii, de la primul pâna la ultimul exemplar.

Hârtia recomandata pentru afise este între 100g/mp si 250g/mp.Un poster este orice coala de hartie tiparita conceput pentru a fi lipit sau fixat la un perete sau de o suprafata verticala. De obicei, un poster include atat elemente de text cat si de grafica, desi un poster poate fi integral textual sau sau in intregime grafic. Posterele sunt proiectate pentru a fi atragatoare pentru ochi dar in acelasi timp trebuie sa fie si informative.
Posterele pot fi utilizate pentru mai multe scopuri. Ele sunt un instrument utilizat frecvent de agentiile de publicitate (in special pentru anuntarea unor evenimente), politicieni, protestatari si alte grupuri care incearca sa comunice un mesaj.
Afisele printate de noi au calitate foto indiferent de suportul de hartie ales.
Afisele pot fi expuse atat la interior cat si la exterior.
Preturile sunt in euro fara TVA.

Preturile sunt valabile pentru suprafete mai mari de 50mp. Pentru suparafete mai mici va rugam sa ne contactati.

[foogallery id=”745″]